Pakistanul a blocat temporar serviciile rețelelor sociale


aprilie 17 12:00 2021

Stire IT din Comunicatii: Pakistanul a blocat temporar serviciile rețelelor sociale

Pakistanul a luat decizia de a bloca temporar serviciile de social media pe teritoriul său, arată utilizatorii acestor rețele sociale, precum și un ordin al guvernului țării din Asia de Sud, examinată de TechCrunch.

Ordinul este titrat „Blocarea completă a platformelor de social media” și arată că guvernul din Pakistan a cerut Autorității de Telecomunicație blocarea platformelor de social media (Twitter, Facebook, WhatsApp, YouTube, Telegram), între orele 11:00 și 15:00, pe data de 16 aprilie.

Decizia guvernului pakistanez este motivată de o luptă continuă cu un grup terorist, pe care încearcă să îl oprească din încercările sale de a se mobiliza pentru a crea proteste violente, așa cum au făcut în ultimele zile, uneori chiar în timpul momentelor de rugăciune. Aceste proteste au venit ca urmare a arestării liderului grupului islamist Tehrik-i-Labaik Pakistan, informează presa locală.

Pakistan, la fel ca țara vecină (India), a luat de multe ori decizia de a bloca temporar posibilitatea de a apela telefonic pe cineva pe teritoriul țării, însă este pentru prima oară când guvernul de la Islamabad impune o interdicție asupra rețelelor sociale.  În ultimii ani, Pakistanul a încercat să găsească modalități care să îi ofere mai mult control asupra serviciilor digitale, iar unii activiști acuză guvernul că ar apela des la măsuri extreme, fără a oferi explicații pentru acestea.

The post Pakistanul a blocat temporar serviciile rețelelor sociale appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.