OPPO începe să lanseze suport iOS pentru smartwatch cu aplicația HeyTap Health


aprilie 18 08:33 2021

Stire IT din Comunicatii: OPPO începe să lanseze suport iOS pentru smartwatch cu aplicația HeyTap Health

OPPO își extinde portofoliul de produse cu dispozitive portabile și lansări de produse audio alături de smartphone-urile sale. Compania și-a consolidat locul pe segmentul audio cu Enco M31 și cu Enco X mai ieftin decât AirPods. În plus, ceasul său OPPO este unul dintre cele mai bune ceasuri inteligente Android Wear pe care le puteți cumpăra pe piață la un preț accesibil. Cu toate acestea, produsele au fost limitate la Android până în prezent, fără suport pentru iPhone.

OPPO a început să își lanseze aplicația HeyTap Health pentru platforma iOS. Aplicația va permite asocierea ceasului OPPO cu un iPhone. Poți utiliza aplicația pentru a regla setările, precum și pentru a sincroniza datele și a le vizualiza pe iPhone. Mai mult, se pot sincroniza informațiile cu sănătatea proprie a Apple după autorizare.

Pentru referință, înainte de aceasta, OPPO Watch avea opțiunea de a sincroniza datele smartwatch-ului cu dispozitivele Android și iOS utilizând aplicația Wear OS de la Google. Acum, se poate sincroniza și cu iPhone utilizând propria aplicație HeyTap Health a OPPO.

Acestea fiind spuse, aplicația HeyTap pentru dispozitive audio nu a fost încă lansată. Poate fi folosit pentru a asocia una dintre cele mai bune căști TWS accesibile – OPPO Enco X cu dispozitive Android. Din păcate, utilizatorii de iPhone vor trebui să aștepte o alternativă AirPods la un buget redus. În timp ce căștile se conectează cu dispozitivele Apple, nu primești aplicația pentru a personaliza lucruri precum gesturile.

The post OPPO începe să lanseze suport iOS pentru smartwatch cu aplicația HeyTap Health appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.