LG și Magna ar putea semna acordul pentru producția Apple Car


aprilie 13 17:08 2021

Stire IT din Comunicatii: LG și Magna ar putea semna acordul pentru producția Apple Car

Potrivit unui raport publicat astăzi de The Korea Times, se pare că Apple este aproape de a semna un acord cu asocierea auto a LG și Magna, numită în prezent „LG Magna e-Powertrain”.

Contractele ar presupune că societatea LG și Magna International vor produce primele tranșe Apple Car. În prezent, se așteaptă ca Apple să introducă propriul său vehicul electric cel mai devreme în 2025.

Parteneriatul dintre LG și Magna este de așteptat să se finalizeze la sfârșitul acestui an cu Apple ca principal client.

La începutul anului, s-a raportat că Apple a explorat un acord cu Kia și Hyundai, în valoare de aproximativ 4 miliarde de dolari. Cu toate acestea, companiile auto au confirmat că nu mai sunt în discuții cu Apple în februarie.

Se crede că mașina Apple ar fi marcată exclusiv ca cea a Apple, iar partenerii ar acționa pur și simplu ca verigi în lanțul de aprovizionare al relației Foxconn cu iPhone. Aparent, Hyundai și Kia nu au vrut să fie reduse la simpli producători de lanțuri de aprovizionare.

LG și Magna nu au o relație publică semnificativă în industria automobilelor, deci este probabil ca acestea să fie mai predispuse ca Apple să obțină gloria. LG și Magna furnizează deja piese precum baterii, motoare și multe altele către companii, inclusiv Tesla, General Motors, Ford și BMW. Numele Magnei a apărut anterior într-o poveste Bloomberg despre potențiali parteneri Apple Car.

Din 2015, Apple lucrează la tehnologia de conducere automată sub numele de cod Project Titan. Lucrările de proiectare ale Apple pe un vehicul propriu-zis au fost întrerupte în 2017, divizia concentrându-se pe tehnologia autonomă de bază. Cu toate acestea, mai multe semne sugerează că Apple a reluat de atunci lucrul la un vehicul, inclusiv angajarea de directori cheie de la Tesla și Porsche.

The post LG și Magna ar putea semna acordul pentru producția Apple Car appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.