Huawei ar putea lansa în curând Huawei Watch 3. Ce noutăți ar putea aduce smartwatch-ul


aprilie 08 19:10 2021

Stire IT din Comunicatii: Huawei ar putea lansa în curând Huawei Watch 3. Ce noutăți ar putea aduce smartwatch-ul

Huawei ar putea lansa în curând un succesor al ceasului său inteligent Wear OS 2017. Potrivit unui tipster Weibo, Huawei Watch 3 va fi lansat în luna mai. Cu toate acestea, nu va împacheta sistemul de operare Google pentru articole portabile. Este posibil să nu primească nici măcar sistemul de operare Huawei Lite care rulează pe dispozitive precum Huawei Watch GT 2 și GT 2 Pro.

Informatorul sugerează că Huawei Watch 3 va primi un nou UI Harmony OS. Nu este clar dacă modificarea se limitează la interfața cu utilizatorul sau dacă este un sistem de operare smartwatch nou, bazat pe sistemul de operare Harmony.

Cu toate acestea, nu este prima dată când auzim despre așa-numitul Huawei Watch 3. Anterior, cunoscutul tipster Rodent950 a postat și câteva randări de interfață UI despre cum ar putea arăta sistemul de operare Harmony pe viitorul dispozitiv.

foto via @androidauthority.net

Mai mult, se așteaptă ca smartwatch-ul să accepte conectivitatea eSIM. Asta înseamnă că ar trebui să poată efectua și primi apeluri telefonice independent de un smartphone, spre deosebire de ceasurile din seria GT Huawei care folosesc telefonul ca sursă de conectivitate celulară.

Tipsterul a mai dezvăluit că portabilul va adăuga suport pentru mai multe aplicații terțe și va obține câteva noi moduri de activitate bazate pe AI.

Desigur, toate aceste informații nu sunt confirmate pentru moment, deoarece Huawei nu a anunțat nimic oficial.

The post Huawei ar putea lansa în curând Huawei Watch 3. Ce noutăți ar putea aduce smartwatch-ul appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.