Huawei a fost chemată în judecată de Allview. Care este motivul


aprilie 15 17:51 2021

Stire IT din Comunicatii: Huawei a fost chemată în judecată de Allview. Care este motivul

Visual Fan, compania din Brașov care comercializează gadgeturi sub marca Allview, cheamă în judecată subsidiara locală a Huawei, acuzând că firma din Shenzhen îi folosește marca, informează Profit.ro. Care este motivul? Ei bine, Allview spune că Huawei folosește sintagma „All-View Display”, creând astfel o asociere fictivă între cele două branduri de electronice, care duce la o confuzie a clienților.

„Visual Fan SRL a chemat în judecată Huawei Technologies SRL, solicitând sistarea utilizării neautorizate a mărcii Allview și recuperarea prejudiciului provocat prin această folosire fără drept a mărcii, începând cu luna decembrie 2018. Pârâta a folosit, în comunicarea comercială, sintagma ALL-VIEW DISPLAY, generând o asociere fictivă între brandurile Huawei și Allview, de natură să creeze confuzie în rândul publicului consumator și să lezeze drepturile deținătorului legal al mărcii Allview”, este mesajul transmis de Allview celor de la Profit.ro.

Allview indică și că titularul exclusiv al mărcii sale, atât în România, cât și în Uniunea Europeană, este Visual Fan SRL. Allview creează mai multe tipuri de gadget-uri, de la telefoane mobile la tablete, laptop-uri și smartwatch-uri, încă din 2004.

Allview a înregistrat, în 2020, o cifră de afaceri de peste 82,75 milioane de euro (404,61 milioane de lei), cea mai mare din istoria de 19 de ani a companiei. Profitul net s-a situat la 4,88 milioane de euro (23,86 milioane de lei), după un an de creștere a vânzărilor pentru echipamentele electronice, dar în care Allview a valorificat și alte oportunități comerciale apărute în relația cu China, pe fondul pandemiei de COVID-19.

The post Huawei a fost chemată în judecată de Allview. Care este motivul appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
  1. Paul Cantemir
    aprilie 16, 13:42 #1 Paul Cantemir

    Vă urmăresc de ceva vreme și vă apreciez. Să reziști în contextul pandemic, mai ales ca și companie autohtonă e lucru mare. Felicitări că aveți curajul să vă apărați numele și imaginea în fața unei companii mari. Mult succes în continuare

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.