Grand Theft Auto 4 beneficiază de un nou mod pentru o experiență 4K


aprilie 12 11:55 2021

Stire IT din Comunicatii: Grand Theft Auto 4 beneficiază de un nou mod pentru o experiență 4K

Grand Theft Auto 4, unul dintre cele mai populare jocuri din istoria industriei de gaming, a fost un titlu extrem de apreciat la vremea lui. Fiind lansat în 2008, acesta oferă încă o experiență captivantă, deși s-au scurs peste el nu mai puțin de 13 ani. Experiența de utilizare, însă, este pe cale să se schimbe radical și să fie adusă la standardele prezentului.

Ideea aparține unui modder pe nume „okanto”, care s-a gândit să recreeze numeroasele texturi ale jocului în rezoluție 4K și să înceapă, încet dar sigur, să modifice interfața grafică a lui GTA 4. Acesta a explicat pentru Tweaktown.com că scopul acestui mod este de a „îmbunătăți toate texturile jocului prin intermediul modificării rezoluției clădirilor și a personajelor”.

4K2K Allaga Graphics Mod este deja disponibil pentru descărcare de pe Nexus Mods, și oferă o experiență îmbunătățită. Acesta nu este încă finalizat, deoarece autorul nu a apucat încă să modifice toate aspectele jocului, însă, după cum declară chiar el, este doar o chestiune de timp.

The post Grand Theft Auto 4 beneficiază de un nou mod pentru o experiență 4K appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.