Facebook se pregăește să lanseze funcții și servicii care să învingă Clubhouse


aprilie 20 00:42 2021

Stire IT din Comunicatii: Facebook se pregăește să lanseze funcții și servicii care să învingă Clubhouse

Clubhouse este noua tendință din social media pe care toată lumea pare să o dorească, să o dobândească. De la Facebook la Twitter și chiar la Telegram, serviciile de rețele sociale își doresc să facă un salt rapid pe trenul de transmisie audio. Poate că nu există nicio altă companie de socializare atât de intenționată să depășească Clubhouse decât Facebook, iar gigantul va anunța nu un singur concurent Clubhouse, ci o mulțime de caracteristici care pun audio în fața și centrul publicului.

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a îndrumat grupul New Product Experimentation (NPE) al companiei să vină cu diverse aplicații și servicii care să rivalizeze sau chiar să învingă faima Clubhouse. În mod surprinzător, Facebook nu a venit cu un singur concurent 1:1 Clubhouse, ci va lansa în schimb o suită de funcții și servicii sub un banner „Social Audio”.

Vox relatează că Facebook are nu mai puțin de patru proiecte audio de dezvăluit luni. Una este pur și simplu o extensie a camerelor sale Messenger, oferind utilizatorilor o opțiune audio doar pentru serviciul de conferințe video lansat chiar anul trecut. S-ar putea să existe, de asemenea, un nou produs sau caracteristică care să permită utilizatorilor Facebook să înregistreze și să posteze mesaje vocale scurte, ceva similar cu ceea ce Twitter a implementat deja recent. 

Dincolo de extensiile la serviciile existente, se așteaptă ca Facebook să anunțe un produs complet nou, care seamănă puțin cu Clubhouse, permițând utilizărilor să asculte și să interacționeze cu difuzoarele pe o „scenă” exclusiv audio. Există, de asemenea, zvonuri despre un parteneriat cu Spotify care ar putea să se învârtă în jurul descoperirii podcasturilor, o nouă aventură în care gigantul de streaming audio a sărit recent. Raportul spune că, deși Facebook poate anunța aceste noi produse mâine, disponibilitatea exactă a acestora rămâne în cloud. Debutul lor, totuși, nu ar putea veni într-un moment mai rău pentru Clubhouse, așa cum viitorul nașterii rețelei sociale este pus în discuție. În ciuda popularității sale, acoperirea Clubhouse rămâne limitată datorită sistemului exclusiv pentru invitații și exclusivității pe iOS, deși un port Android ar putea fi lansat în cele din urmă luna viitoare.

The post Facebook se pregăește să lanseze funcții și servicii care să învingă Clubhouse appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.