Cine este noul actor confirmat pentru serialul HBO „The Last of Us”, bazat pe seria exclusivă PlayStation


aprilie 17 09:00 2021

Stire IT din Comunicatii: Cine este noul actor confirmat pentru serialul HBO „The Last of Us”, bazat pe seria exclusivă PlayStation

The Last of Us este una dintre cele mai populare serii de pe PlayStation, fiind totodată și exclusivă pentru consola produsă de japonezii de la Sony.

Cele două jocuri au doborât recorduri de vânzări și reprezintă unul dintre titlurile premium pe care asiaticii le promovează constant, iar cel mai nou contract a fost semnat chiar cu HBO, pentru producerea unui nou serial live-action.

Și iată că ne apropiem de lansarea seriei, care are deja primii actori confirmați pentru rolurile principale, în speță pe Pedro Pascal (Game of Thrones, The Mandalorian, Narcos) și pe Bella Ramsey (Game of Thrones) care îi vor aduce la viață pe Joel, respectiv Ellie.

Sony a confirmat că Gabriel Luna (Agents of S.H.I.E.L.D, True Detective) îl va aduce la viață pe Tommy, fratele protagonistului angajat pentru a o strecura pe Ellie în afara unei zone carantinate strict.

Povestea din spatele jocului va sta și la baza serialului, personajele principale pornind într-o aventură care îi va purta dintr-un capăt în altul al continentului american, la 20 de ani după căderea civilizației moderne din cauza unui virus.

The Last of Us va fi creat de către Craig Mazin și Neil Druckmann, cei care au stat în spatele seriei de succes Chernobyl, disponibilă tot pe HBO și HBO GO în România.

The post Cine este noul actor confirmat pentru serialul HBO „The Last of Us”, bazat pe seria exclusivă PlayStation appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.