Cele mai noi poze cu telefonul rulabil LG au apărut pe Internet


aprilie 07 15:56 2021

Stire IT din Comunicatii: Cele mai noi poze cu telefonul rulabil LG au apărut pe Internet

Deși tocmai a anunțat că se va retrage de pe piața de smartphone-uri, asta nu înseamnă că LG a oprit încă motoarele. Aflate încă în dezvoltare, LG V70 împreună cu rulabilul propus de compania sud-coreeană au apărut într-un nou leak de poze pe Internet.

Nu puține sunt vocile care susțin că LG încă încearcă să vândă divizia de smartphone-uri, fără succes însă, iar calitatea produselor care se află acum în procedura de dezvoltare poate fi un argument în plus pentru potențialii cumpărători. Deși producția se va opri, LG va vinde în continuare stocurile actuale, până ce acestea se vor epuiza.

Cele mai noi leak-uri de pe Internet ne arată în toată splendoarea noul LG V70, telefonul care urma să fie următorul flagship al companiei sud-coreene, dar și prototipul rulabil care a fost prezentat la CES, la începutul anului. Deși lansarea lui V70 urma să fie în mai, aceasta nu va mai avea loc, iar telefonul nu va vedea niciodată lumina rafturilor magazinelor.

Va fi interesante de observat ce se va întâmpla cu modelul nelansat și cu rulabilul aflat în dezvoltare, mai ales în eventualitatea în care cineva va cumpăra diviza de smartphone-uri a producătorului și implicit și patentele pentru tehnologiile care echipează cele două modele.

The post Cele mai noi poze cu telefonul rulabil LG au apărut pe Internet appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.