ASUS lansează în România ROG Zephyrus G14. Preț și specificații


aprilie 26 17:46 2021

Stire IT din Comunicatii: ASUS lansează în România ROG Zephyrus G14. Preț și specificații

ROG Zephyrus G14, laptopul de gaming cu ecran de 14 inci, a fost actualizat cu noile procesoare mobile AMD Ryzen 5000 și placa video ce urcă în gamă până la GeForce RTX 3060.

ROG Zephyrus G14 PGA401Q este disponibil pentru început în patru configurații intrate pe piața locală în oferta magazinelor de specialitate. Prețurile pornesc de la aproximativ 7699,99 lei.

ROG Zephyrus G14 (GA401Q) este un laptop puternic în aplicații intensive și jocuri, echiparea de top integrând procesorul cu 8 nuclee AMD Ryzen 9 5900HS. Notebook-ul poate avea una dintre cele două opțiuni de panouri, 120Hz WQHD sau 144Hz Full HD, răspunzând deopotrivă atât creatorilor de conținut, cât și jucătorilor. Ambele ecrane sunt validate Pantone privind acuratețea redării culorilor.

ASUS ROG Zephyrus G14: AniMe Matrix

GA401Q este disponibil în temele coloristice Holographic White și Holographic Gray, cu sau fără matricea led AniMe Matrix pe capac. Cele 1215 mini-LED-uri pot fi programate din panoul Armoury Crate să redea diverse elemente grafice sau efecte vizuale.

Zephyrus G14 cântărește 1,6 kg și poate fi încărcat prin interfața USB-C, elemente ce îi îmbunătățesc portabilitatea. Bateria îi permite o autonomie de până la 13,7 ore în navigare web și poate fi încărcată rapid, de la 0 la 50% în 30 de minute. Anumite configurații pot include și adaptorul opțional 100W Type-C.

Laptopul de gaming ROG Zephyrus G14 dispune de 4 difuzoare cu sunet Dolby Atmos, iar tehnologia de atenuare a zgomotului de fundal Two-Way AI Noise Cancelation îi permite utilizatorului să desfășoare apeluri vocale clare indiferent de context.

The post ASUS lansează în România ROG Zephyrus G14. Preț și specificații appeared first on gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.