Apple caută furnizori pentru display-urile OLED. Ar putea colabora cu LG Display și BOE


aprilie 22 00:44 2021

Stire IT din Comunicatii: Apple caută furnizori pentru display-urile OLED. Ar putea colabora cu LG Display și BOE

În ultimii doi ani, Apple s-a bazat în primul rând pe Samsung Display pentru a furniza panouri OLED pentru iPhone-urile sale. În calitate de principal producător mondial de OLED, Samsung a furnizat 78% din toate dispozitivele OLED pentru iPhone în ultimul an, dar un nou raport al presei sud-coreene The Elec susține că Apple dorește să-și diversifice în continuare oferta OLED prin LG Display și BOE din China.

Pe baza datelor din surse din industrie și Omdia Research, Samsung va rămâne primul furnizor de panouri OLED pentru iPhone-urile viitoare, cu 65,1% din totalul comenzilor, dar cei doi rivali ai săi vor vedea cote sporite. LG Display este proiectat să aducă 29,6% din toate panourile, în timp ce BOE va completa 5,3% din comenzi.

foto via @gsmarena.com

Se așteaptă ca Apple să furnizeze în total 169 de milioane de panouri OLED pentru noile sale iPhone-uri și 110 milioane dintre acestea vor fi furnizate de Samsung, ceea ce lasă 50 de milioane pentru LG și 9 milioane pentru BOE.

The post Apple caută furnizori pentru display-urile OLED. Ar putea colabora cu LG Display și BOE appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.