Smartphone-ul pliabil Xiaomi Mi Mix a fost surprins în fotografii spion


martie 18 07:41 2021

Stire IT din Comunicatii: Smartphone-ul pliabil Xiaomi Mi Mix a fost surprins în fotografii spion

Un prototip pliabil cu interfața Xiaomi a apărut în fotografii spion la începutul acestui an, iar acum avem mai multe fotografii, dezvăluind partea din spate a dispozitivului. Se pare că ar putea face parte din gama Mi Mix și ar putea adopta pliul intern, la fel ca seria Galaxy Fold și Huawei Mate X2.

Imaginile dezvăluie matrița telefonului – pe aceste fotografii nu există ecran. Există, de asemenea, o configurație triplă a camerei, dar este doar un substituent, astfel încât designul final s-ar putea schimba. Ceea ce nu se va schimba este alinierea orizontală a shooterelor.

Suntem cu adevărat surprinși să vedem logo-ul Mix înapoi în lume, deoarece ultimul telefon de la acea familie care a ajuns vreodată pe rafturile magazinelor a fost Mi Mix 3 de acum doi ani.

Seria este de obicei rezervată pentru telefoanele care sunt cu un pas înaintea designului convențional, dar există șanse mari ca aceste imagini să fie un produs al speranțelor și viselor cuiva și să nu pună nimic în practică, chiar dacă Xiaomi lucrează într-adevăr la un dispozitiv pliabil.

The post Smartphone-ul pliabil Xiaomi Mi Mix a fost surprins în fotografii spion appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.