Samsung Neo QLED 8K 2021 este prima gamă de televizoare smart care a obținut certificare pentru Wi-Fi 6


martie 30 13:53 2021

Stire IT din Comunicatii: Samsung Neo QLED 8K 2021 este prima gamă de televizoare smart care a obținut certificare pentru Wi-Fi 6

Samsung a anunțat astăzi că modelele sale de televizoare Neo QLED 8K din 2021 (QN900A, QN800A) au obținut prima certificare Wi-Fi 6E din lume oferită de Wi-Fi Alliance (WFA).

Wi-Fi 6E oferă posesorilor de televizoare Samsung Neo QLED 8K o conectivitate de patru ori mai rapidă și transferuri de date stabile și fiabile, chiar și atunci când mai multe dispozitive sunt conectate la un singur router.

Noua tehnologie Wi-Fi 6E certificată este concepută pentru a utiliza frecvența de 6 GHz în combinație cu frecvențele existente de 2,4 GHz și 5 GHz.

Televizoarele Samsung Neo QLED 8K pot susține descărcări mai mari de lățime de bandă, pot prelucra date multi-gigabit într-un mod mai rapid, pot activa o latență redusă, oferind și o conectivitate fiabilă și sigură.

The post Samsung Neo QLED 8K 2021 este prima gamă de televizoare smart care a obținut certificare pentru Wi-Fi 6 appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.