Samsung Galaxy S21, Galaxy Z Fold 2 și Note 10 au început să primească update-ul de securitate Aprilie 2021. Au primit și îmbunătățiri ale camerelor


martie 30 04:34 2021

Stire IT din Comunicatii: Samsung Galaxy S21, Galaxy Z Fold 2 și Note 10 au început să primească update-ul de securitate Aprilie 2021. Au primit și îmbunătățiri ale camerelor

Cu numai câteva zile înainte de Aprilie, Samsung a început să livreze noul update de securitate pentru cele mai recente terminale produse de producătorul din Coreea de Sud. Galaxy S21, Galaxy Z Fold 2 și Note 10 primesc update-ul de securitate pentru Aprilie 2021, dar și o serie de îmbunătățiri și caracteristici ale camerelor.

Update-ul are aproximativ 1 GB ca dimensiuni și va permite utilizatorilor de smartphone-uri din seria S21 să folosească camera principală pentru a captura fotografii de tip portret. Anterior se putea captura fotografii de acest fel doar cu ajutorul lentilelor tele și ultrawide.

Utilizatorii seriei S21 au început să primească update-ul în India, dar conform politicii companiei, urmează să ajungă și în alte regiuni foarte rapid.

Samsung îmbunnățește și camera smartphone-ului pliabil Z Fold 2 odată cu update-ul de securitate, dar fără a detalia care sunt îmbunătățirile aduse, se notează doar că se adaugă “îmbunătățiri ale camerei”, fără completări. Momemtan update-ul a fost zărit în Germania și Rusia.

Galaxy Note 10 a început să primească update-ul de securitate Aprilie 2021 în Germania.

The post Samsung Galaxy S21, Galaxy Z Fold 2 și Note 10 au început să primească update-ul de securitate Aprilie 2021. Au primit și îmbunătățiri ale camerelor appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.