Oneplus dezvăluie detalii despre camera lui OnePlus 9 și publică fotografii realizate cu noul model

martie 13 13:54 2021

Stire IT din Comunicatii: Oneplus dezvăluie detalii despre camera lui OnePlus 9 și publică fotografii realizate cu noul model

Parteneriatul dintre Oneplus și Hasselblad a fost recent dezvăluit, dar trebuie să avem în vedere și că noul flagship de la producător folosește un senzor Sony IMX789, care este cel mai mare și probabil unul dintre cei mai avansați senzori de pe o cameră foto de pe un smartphone.

Citește și: Lansările lunii martie în materie de smartphone-uri: de la OnePlus 9 la Huawei P50

Senzorul de la Sony a îmbunătățit imaginile ultrawide, iar Oneplus a dezvăluit câteva imagini care ne arată tehnologiile pe care le vom vedea integrate în noul smartphone OnePlus 9 – cameră panoramică cu un unghi de 140 de grade și un “obiectiv bionic” pentru focalizare rapidă.


Conform producătorului, noul senzor IMX789 permite un transfer de date mai mare. Această creștee a volumului de date permite să capturați videoclipuri 4K la 120 fps, iar cu DOL-HDR (prescurtare de la Digital Overlap HDR, suprapunerea digitala HDR) senzorul poate capta imagini de expunere scurtă și lungă aproape simultan pentru a le suprapune într-un cadru cu detaii în umbre și zonele iluminate.

The post Oneplus dezvăluie detalii despre camera lui OnePlus 9 și publică fotografii realizate cu noul model appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.