Gama Samsung Galaxy S20 primește o nouă actualizare software. Vezi despre ce este vorba și ce îmbunătățiri aduce


martie 20 10:58 2021

Stire IT din Comunicatii: Gama Samsung Galaxy S20 primește o nouă actualizare software. Vezi despre ce este vorba și ce îmbunătățiri aduce

A trecut doar o săptămână de la update-ul pentru seria Galaxy S20 care aducea patch-ul de securitate, însă astăzi seria Samsung Galaxy S20 primește acum o nouă actualizare software care aduce o serie de îmbunătățiri ale performanței camerei. Noua actualizare G98xxXXU7DUC7 are o dimensiune de 500 MB și se lansează în acest moment în Germania.

În ceea ce privește jurnalul de schimbări, singurul lucru menționat este îmbunătățirea performanței camerei. Actualizarea este de așteptat să își facă drumul către mai multe regiuni treptat în următoarele săptămâni.

The post Gama Samsung Galaxy S20 primește o nouă actualizare software. Vezi despre ce este vorba și ce îmbunătățiri aduce appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.