Certificarea LG Rollable Bluetooth SIG ne oferă mai multe detalii pentru lansarea oficială

martie 21 08:56 2021

Stire IT din Comunicatii: Certificarea LG Rollable Bluetooth SIG ne oferă mai multe detalii pentru lansarea oficială

Încă din ziua în care LG a dezvăluit smartphone-ul Rollable, acesta a fost frecvent în știri. După trecerea între rapoartele despre oprirea proiectului și revenirea la viață, iată-ne cu o nouă listă Bluetooth SIG.

Un smartphone LG cu numărul de model LM-R910N apare pe site-ul web de certificare Bluetooth. Se menționează numele acestui dispozitiv ca „LG Rollable”. Designul calificat pentru acest lucru pare, de asemenea, un produs final și va avea conectivitate Bluetooth 5.2.

LG a lansat scurt vestea unui nou smartphone Rollable la lansarea LG Wing. Apoi, a apărut cu un videoclip de produs și a prezentat designul la CES 2021. Cu toate acestea, la scurt timp după aceasta, LG a fost lovit de o nouă controversă.

Rapoartele spun că LG va renunța în curând la activitatea de telefonie mobilă și, odată cu aceasta, dispozitivul rulant LG va fi, de asemenea, oprit. Acestea fiind spuse, datorită declarației purtătorului de cuvânt al companiei, speranțele ca smartphone-ul să se îndrepte spre piețele cu amănuntul sunt încă active.

Oricum, în afară de numele și informațiile despre Bluetooth, înregistrarea nu dezvăluie nicio informație importantă. Cu toate acestea, ar trebui să fie al doilea dispozitiv din cadrul proiectului LG Explorer denumit „Proiectul B” datorită rapoartelor anterioare. În ceea ce privește lansarea, puține zvonuri spun că a avansat de la T1 la T3 din 2021 (iulie-septembrie), dar încă sunt așteptate informații oficiale.

The post Certificarea LG Rollable Bluetooth SIG ne oferă mai multe detalii pentru lansarea oficială appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.