Samsung ar putea lansa un nou smatphone cu cameră rotativă

februarie 02 07:33 2021

Stire IT din Comunicatii: Samsung ar putea lansa un nou smatphone cu cameră rotativă

Samsung a investit de-a lungul timpului în modele de camere destul de diferite. Spre exemplu, Samsung Galaxy A80 dispunea de o cameră flipping. În prezent, compania explorează un alt design care s-ar putea regăsi pe un viitor model Galaxy.

Un patent a fost recent văzut de LetsGoDigital, fiind publicat în ianuarie 2021 de Oficiul Mondial de Proprietate Intelectuală. Acesta prevede un telefon Samsung cu o gamă de camere rotative pentru spatele dispozitivului. Designul descrie un telefon care poate avea o cameră triplă în spate fără cameră dedicată selfie. Cu toate acestea, dacă utilizatorul dorește să facă un selfie, matricea de camere din spate se rotește cu 180 de grade pentru a se îndrepta către utilizator.

Acest lucru permite camerei poziționate in partea de sus să acționeze ca un selfie shooter. Designul ar permite camerei principale să acționeze ca o cameră selfie, îmbunătățind calitatea imaginii. Această trăsătură a fost, fără îndoială, un punct culminant al Samsung Galaxy A80. Patent-ul sugerează că acest sistem ar putea fi modificat pentru a oferi posibilitatea celor două camere spate să acționeze ca shootere orientate spre față. În teorie, acest lucru ar permite Samsung să folosească și un shooter cu unghi larg în față.

The post Samsung ar putea lansa un nou smatphone cu cameră rotativă appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.