Ar putea exista vreodată o versiune gratuită a Apple Music? Vezi ce spune Elena Segal, Director of Music în cadrul companiei


februarie 26 09:17 2021

Stire IT din Comunicatii: Ar putea exista vreodată o versiune gratuită a Apple Music? Vezi ce spune Elena Segal, Director of Music în cadrul companiei

Când vine vorba de servicii de streaming muzical, una dintre cele mai mari diferențe dintre Apple Music și Spotify este că acesta din urmă oferă utilizatorilor opțiunea de a asculta gratuit în schimbul anumitor limitări și reclame. Spotify este în prezent lider în materie de streaming muzical.

Ar putea avea un nivel de ascultare gratuit să încurajeze mai mulți oameni să adopte Apple Music? Poate, dar asta nu se va întâmpla niciodată. Vorbind în timpul unei audieri cu guvernul britanic despre economia serviciilor de streaming muzical și dacă artiștii sunt sau nu suficient de plătiți, șefa editurii muzicale Apple, Elena Segal, a sugerat că nu va exista niciodată o versiune gratuită a Apple Music.

Potrivit lui Segal, „Nu credem că un serviciu publicitar poate genera venituri suficiente pentru a susține un ecosistem general sănătos. Și ar merge, de asemenea, împotriva valorilor noastre fundamentale privind confidențialitatea. ” Segal a mai dezvăluit că Apple era deschisă către alte forme de compensare, cunoscută și sub numele de Remunerare echitabilă, care este utilizată de posturile de radio în care câștigurile sunt împărțite 50/50 între companie și artiști.

Așadar, dacă speri să vezi o versiune gratuită a Apple Music, se pare că acest lucru nu se va întâmpla și cel mai probabil vom obține o perioadă de încercare gratuită disponibilă pentru abonații Apple Music noi.

The post Ar putea exista vreodată o versiune gratuită a Apple Music? Vezi ce spune Elena Segal, Director of Music în cadrul companiei appeared first on revista connect, gadgets & lifestyle..

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.