Windows 10X a fost scăpat pe internet. Vezi ce funcții inovatoare integreaza si cu ce limitări vine


ianuarie 16 16:57 2021

Stire IT din Comunicatii: Windows 10X a fost scăpat pe internet. Vezi ce funcții inovatoare integreaza si cu ce limitări vine

Microsoft a prezentat în anul 2019 ceea ce avea să reprezinte evoluția Windows-ului în ceea ce privește utilizarea dispozitivelor cu ecran dual. Este vorba despre Windows 10X, un sistem creat special pentru a profita mai bine de spațiul și avantajele oferite de două ecrane. Însă, anul trecut, compania și-a schimbat strategia și a anunțat că va fi realizată să funcționeze pe dispozitive cu ecran unic, cum ar fi laptopurile.

Deși sistemul de operare nu a fost încă lansat, a fost posibilă utilizarea unei  versiuni de lucru, aproape finală, a sistemului de operare care a permis instalarea și testarea.

Windows 10X are o interfață revizuită, începând cu cea mai distinctivă caracteristică, bara de activități. Aceasta prezintă pictograme mutate în centru, meniul Start fiind acum reproiectat. De asemenea, oferă un nou centru de notificări cu comenzi rapide. Sistemul de operare beneficiază de un Manager de fișiere foarte simplificat și lansează toate aplicațiile pe ecran complet.

Pe lângă toate beneficiile care au fost descoperite in timpul testării, s-a descoperit faptul că această versiune nu acceptă, încă, nicio aplicație Windows veche, ceea ce înseamnă că se limitează utilizarea sunteți aplicațiilor din Magazinul Microsoft și aplicațiilor web.

The post Windows 10X a fost scăpat pe internet. Vezi ce funcții inovatoare integreaza si cu ce limitări vine appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.