WhatsApp: Aplicația nu va mai funcționa pe unele telefoane iOS și Android începând cu 2021. Lista completă


ianuarie 05 12:10 2021

Stire IT din Comunicatii: WhatsApp: Aplicația nu va mai funcționa pe unele telefoane iOS și Android începând cu 2021. Lista completă

WhatsApp este poate cea mai populară aplicație de chat din lume, având peste un miliard de utilizatori în lumea întreagă. Unul dintre motivele pentru care platforma se bucură de un astfel de succes este disponibilitatea pe toate sistemele mobile de operare, chiar și pe versiunile destul de invechite care încă rulează pe telefoane foarte vechi.

În fiecare an, aplicația devine incompatibilă cu anumite tipuri de smartphone-uri lansate acum mulți ani deoarece acestea nu mai sunt folosite la o scară atât de largă, fiind lăsate în urmă de nenumăratele update-uri de software. 2021 nu face excepție, iar aplicația de chat nu va mai funcționa pe unele telefoane iOS sau Android, în funcție de vechimea acestora.

WhatsApp: Telefoane iOS pe care aplicația nu va mai funcționa

Toate iPhone-urile care nu rulează măcar versiunea 9.0 de iOS vor deveni incompatibile cu WhatsApp. Asta înseamnă că modelele iPhone 4, unul dintre cele mai populare telefoane din istorie, și cele anterioare acestuia nu vor mai putea rula platforma de chat.

În același timp, utilizatorii de modele iPhone 4S, 5, 5S, 5C, 6 și 6S vor trebui să efectueze un update de iOS la versiunea 9.0 pentru a se putea bucura în continuare de serviciile oferite de WhatsApp.

WhatsApp: Telefoane Android pe care aplicația nu va mai funcționa

Nici unii utilizatori de Android nu sunt feriți de probleme de compatibilitate. Cei care folosesc terminale cu sistemul de operare produs de Google și au versiuni mai vechi de 4.0.3 nu vor mai putea folosi WhatsApp începând cu 2021. lista include smartphone-uri precum HTC Desire, LG Optimus Black, Motorola Droid Razr sau chiar Samsung Galaxy S2.

Pentru a putea trece peste aceste restricții, utilizatorii Android pot opta pentru descărcarea unui fișier de tip „apk” dintr-un magazin de aplicații verificate, însă funcționarea corectă a WhatsApp nu este garantată.

The post WhatsApp: Aplicația nu va mai funcționa pe unele telefoane iOS și Android începând cu 2021. Lista completă appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.