Nokia plănuiește să lanseze noi telefoane în 2021


ianuarie 25 23:50 2021

Stire IT din Comunicatii: Nokia plănuiește să lanseze noi telefoane în 2021

Potrivit Nokiapoweruser, HMD Global se pregătește să își mărească portofoliul. De la Nokia 1.4 până la Nokia 7.3 și 7.4, aceștia vor să lanseze o mulțime de telefoane noi. Primul care sosește este Nokia 1.4, fiind programat pentru luna februarie. Majoritatea specificațiilor telefonului sunt deja cunoscute.

Vor urma Nokia 6.3 și 6.4 5G care ar trebui să fie dezvăluite la sfârșitul Q1 sau începutul Q2 anul acesta. Se crede că numele de cod „Quicksilver” care a apărut zilele trecute aparține Nokia 6.3 / 6.4 5G. Specificațiile pentru cele două dispozitive sunt, de asemenea, cunoscute.

Ultimele, însă nu cele din urmă, sunt chiar Nokia 7.3 / 7.4 5G, ce vor fi lansate la sfârșitul lunii februarie sau martie.

Informațiile nu sunt unele oficiale, dar zvonurile coincid cu strategia Nokia și cu planurile acestora pentru 2021, mai exact de a lansa cel puțin patru smartphone-uri cu conectivitate 5G pe parcursul anului acesta. Nokia 5.5 și Nokia 8.4 sunt, de asemenea, în curs de desfășurare și vor fi lansate undeva in a doua jumătate a anului.

The post Nokia plănuiește să lanseze noi telefoane în 2021 appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.