XPG lansează un nou cooler cu RGB


decembrie 08 15:25 2020

Stire IT din Comunicatii: XPG lansează un nou cooler cu RGB

XPG a anunțat lansarea coolerului cu răcire pe lichid XPG LEVANTE 360. Acesta este un cooler pentru procesor cu răcire pe lichid și 3 ventilatoare, reprezentând soluția de top Asetek cu tehnologie de pompare Asetek din generația a 7-a și un design modern, care conferă personalitate oricărui PC de gaming.

Răcire de top

Soluțiile de răcire brevetate Asetek din a 7-a generație includ o pompă cu funcție de control PWN, pentru a asigura gestionarea optimă a temperaturii procesorului, împreună cu un radiator masiv de 360 mm și o placă de cupru optimizată termic cu microcanale subțiri de doar 0,15 mm pentru a oferi o suprafață mai mare și creșterea eficienței schimbului de căldură.

XPG a echipat noul LEVANTE 360 cu trei ventilatoare cu inel dublu de 120 mm iluminate, care utilizează un design al motorului cu rulmenți dinamici (FDB) și PWM cu 4 pini. Ventilatoarele FDB cu PWM sunt proiectate cu un mecanism de repornire automată și sunt optimizate pentru fiabilitate (până la 40.000 de ore la 40° C MTBF) minimizând zgomotul la 34 dB chiar și atunci când sunt pe un ciclu complet cu debit de aer mare (61.5CFM).

Iluminare RGB

Pentru un design de gaming, fiecare ventilator este echipat cu douăzeci de LED-uri RGB, iar capacul pompei de lichid este, de asemenea, iluminat RGB. Pentru cei care nu doresc să utilizeze conectorul ARGB conectat direct la placa de bază aleasă și controlul software aferent (majoritatea mărcilor importante acceptate) este inclus un controler ARGB suplimentar, care poate fi folosit și pentru a permite utilizatorilor să regleze cu ușurință modurile de iluminare presetate, viteza sau luminozitatea RGB.

The post XPG lansează un nou cooler cu RGB appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.