Revolut are de astăzi și variantă web. Cum o poți accesa de pe desktop sau laptop


decembrie 02 15:36 2020

Stire IT din Comunicatii: Revolut are de astăzi și variantă web. Cum o poți accesa de pe desktop sau laptop

Revolut a anunțat lansarea versiunii web a aplicației pentru cei peste 13 milioane de utilizatori din Spațiul Economic European (SEE), Australia, Canada, Singapore, Elveția, Japonia și Statele Unite ale Americii. Aceștia își pot accesa acum aplicația și prin intermediul unui browser folosind un calculator sau laptop.

Fie că un client Revolut și-a pierdut telefonul sau cardul ori pur și simplu preferă să își verifice contul de pe calculator, aplicația web oferă atât flexibilitate cât și siguranță atunci când vine vorba despre situația financiară.

Utilizatorii Revolut se pot conecta în siguranță atunci când doresc să folosească versiunea web a aplicației, fiind protejați de autentificarea cu doi factori (2FA). Aplicația web le oferă o vizibilitate completă asupra contului lor Revolut, istoricul tranzacțiilor și carduri. De asemenea, își pot bloca/debloca cardurile și codul PIN sau să își pot activa/dezactiva setările de siguranță ale cardurilor.

Clienții Revolut își pot alimenta acum contul și de pe aplicația web; prin transfer bancar, prin intermediul unei cărți de debit sau credit sau cu ajutorul serviciului Apple Pay (acolo unde este disponibil și este folosit browser-ul Safari).

Pentru a accesa versiunea web a aplicației, utilizatorii trebuie să acceseze pagina securizată Revolut, să își introducă numărul de telefon și să urmeze pașii indicați pe ecran.

The post Revolut are de astăzi și variantă web. Cum o poți accesa de pe desktop sau laptop appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.