De ce iPhone 12 Mini e diferit față de celelalte noi modele de smartphone-uri de la Apple


noiembrie 06 18:48 2020

Stire IT din Comunicatii: De ce iPhone 12 Mini e diferit față de celelalte noi modele de smartphone-uri de la Apple

Apple a prezentat cu surle și trâmbițe noul lineup de iPhone-uri în cadrul unei conferințe online ce a avut loc în luna octombrie, iar lumea a avut reacții diferite, bune sau rele.

Noile terminale au divizat cumva fanii loiali ai Apple, o marte parte dintre ei susținând că gama iPhone 12 nu este suficient de „disruptivă” ca lansările din trecut, în timp ce o altă parte importantă a fanilor a așteptat cu sufletul la gură noul iPhone 12 Mini, primul telefon în factor de formă mic de la iPhone 4 până acum.

Fiind modelul entry-level din noua gamă, iPhone 12 Mini nu se ridică la înălțimea calităților hardware pe care le regăsim la gama Pro și are și un ecran de 5,4 inci, unul dintre cele mai mici produse vreodată de Apple. Contrar acestor dezavantaje, o piață de utilizatori care preferă astfel de modele există cu siguranță iar compania din Cupertino vrea să capitalizeze asta.

Poate una dintre cele mai importante diferențe este faptul că iPhone 12 Mini nu se va încărca atât de repede prin noua tehnologie MagSafe, lansată de Apple odată cu noul luneup. Față de celelalte modele, noul telefon de dimensiuni reduse nu poate depăși pragul de 12W, în timp ce modelele mai mari și mai costisitoare ajung la 15W, notează BGR.com.

 

The post De ce iPhone 12 Mini e diferit față de celelalte noi modele de smartphone-uri de la Apple appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.