Cyberpunk 2077 vine cu noi vești proaste (sau bune?)


noiembrie 12 13:03 2020

Stire IT din Comunicatii: Cyberpunk 2077 vine cu noi vești proaste (sau bune?)

Unul dintre cele mai așteptate jocuri din ultimii ani, Cyberpunk 2077, are o istorie destul de zbuciumată în ceea ce privește data de lansare. Anunțat oficial pentru începutul anului 2020, jocul produs de polonezii de la CDProjektRed  a fost amânat deja de două ori, cea mai nouă dată de lansare specificată fiind 10 decembrie. Însă lucrurile s-ar putea să nu fie chiar atât de simple.

Dacă gamerii din lumea întreagă așteaptă jocul cu sufletul la gură, la data anunțată, se pare că mai sunt ceva probleme pe care studioul polonez trebuie să le rezolve.

Având în vedere că vorbim de un joc extrem de complex, unul dintre cele mai ambițioase proiecte din istoria gaming-ului, este impetuos necesar ca acesta să ofere o experiență plăcută fanilor care îl așteaptă de atâta vreme.

Deși nu toată lumea este de acord cu aceste multiple amânări ale CDProjektRed, direcția bună de urmat este aceea de a asigura calitatea unui produs, înainte de a-l arunca pe piață, după cum a declarat Adam Kiciński, CEO-ul companiei.

Conform contului de Twitter Tiffany Treadmore, una dintre cele mai de încredere surse din gaming, jocul care îl are protagonist și pe Keanu Reeves ar urma să sufere o nouă amânare, pentru începutul anului 2021.

Chiar dacă va fi sau nu vorba de o nouă amânare este clar că studioul care a stat în spatele seriei Witcher, una dintre cele mai bune din toate timpurile, are grijă să livreze un joc care să rămână bine înpământat în memoria colectivă. Rămâne de văzut dacă 10 decembrie va fi într-adevăr data la care vom putea păși pentru prima oară în Night City.

The post Cyberpunk 2077 vine cu noi vești proaste (sau bune?) appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.