ASUS lansează un Mini PC puternic care vine la pachet cu suport pentru monitoare 8K


noiembrie 24 16:23 2020

Stire IT din Comunicatii: ASUS lansează un Mini PC puternic care vine la pachet cu suport pentru monitoare 8K

ASUS Mini PC PN50 este un sistem PC ultra-compact cu suport pentru un ecran până la 8K la 60 Hz sau până la patru ecrane 4K la 60Hz UHD. Acesta dispune de până la 64 GB de memorie DDR4, stocare pe SSD M.2 și conexiune WiFi 6.

ASUS a anunțat disponibilitatea locală a desktop-ului Mini PC PN50, un sistem Mini PC ultra-compact care oferă performanțe puternice pentru o largă varietate de aplicații pentru acasă sau pentru business.

Fiind dotat cu procesoare mobile AMD Ryzen 4000 cu grafică Radeon Vega 7 și suport pentru memorie de mare viteză DDR4 la 3200 MHz, device-ul PN50 este pregătit să preia sarcini de lucru solicitante, în condițiile în care dimensiunile sale mici ocupă spațiu puțin pe birou și îl fac potrivit pentru aplicații în care PC-urile tradiționale nu s-ar potrivi, de la semnalizare digitală la sisteme home-theater.

Mini PC PN50 suportă rezoluții de până la 8K la 60 Hz sau până la patru ecrane simultan, cu rezoluții de până la 4K la 60 Hz pentru imagini realiste. De asemenea, este potrivit pentru scenarii flexibile de business, cu opțiuni de porturi configurabile.

Interfața de rețea WiFi 6 (802.11ax) permite transferuri de date stabile la viteză ridicată, chiar și în medii aglomerate, în vreme ce porturile USB-C duale suportă și transfer de date și funcționalitate DisplayPort pe un singur cablu.

Procesor puternic și memorie ofertantă pentru operare fluidă și multitasking

ASUS Mini PC PN50 este motorizat de cele mai recente procesoare mobile AMD Ryzen 4000. Comparativ alte procesoare pentru mini PC-uri de același nivel, aceste CPU-uri oferă un spor de performanță de până la 14%, oferind experiențe fluide în operarea de zi cu zi. În materie de multitasking, procesorul unui PN50 se dovedește a fi o adevărată uzină, oferind performanțe cu până la 35 % mai bune. Cele mai recente sisteme din populara gamă ASUS Mini PC sunt dotate, de asemenea, cu memorie de mare viteză DDR4 la 3200 MHz, care este de până la 1,3 ori mai rapidă decât memoria DDR4 la 2400 MHz, oferind performanțe excelente pentru necesarul de putere de calcul de zi cu zi.

Compatibilitate 8K și suport pentru 4 ecrane 4K la 60 Hz

ASUS Mini PC PN50 este dotat cu grafică integrată Radeon Vega 7, care oferă îmbunătățiri în materie de performanță de peste 150% comparativ cu grafica tradițională a unui Mini PC. PN50 suportă un singur ecran 8K la până la 60 Hz și, de asemenea, suportă până la patru ecrane cu rezoluție 4K la 60 Hz prin HDMI, DisplayPort peste porturi duale USB-C și porturi configurabile de către utilizator, fără nicio limitare legată de combinație.

Mini PC-ul PN50 suportă, de asemenea, rezoluția 8K UHD prin DisplayPort 1.4 sau DisplayPort Type-C, pentru de 4 ori mai multe detalii decât rezoluția 4K sau de 16 ori mai multe decât în cazul ieșirilor tradiționale Full HD. În mod specific, PN50 poate livra imagini 8K de până la 30 Hz prin intermediul unui singur DisplayPort și de până la 60 Hz prin intermediul unui DisplayPort Dual-Mode (DP++).

Porturi duale USB 3.2 Gen 2 Type-C, cu DisplayPort 1.4 și WiFi 6

ASUS Mini PC PN50 oferă o conectivitate diversificată, cu multiple porturi, inclusiv un port USB 3.2 Gen 2 Type-C montat pe panoul frontal, care suportă atât Battery Charging 1.2, cât și DisplayPort 1.4, un port USB 3.2 Gen 2 Type-C pe panoul din spate cu suport pentru DisplayPort 1.4, precum și un port configurabil care suportă dispozitive mai vechi, ecrane adiționale sau multiple conexiuni de rețea (oferite drept standard în UK cu DisplayPort 1.4, alte opțiuni fiind disponibile la cerere). Noul model este echipat și cu WiFi 6 (802.11ax) pentru conexiuni wireless de mare viteză.

Opțiunile pentru portul configurabil al lui PN50 includ: COM, VGA, LAN și DisplayPort 1.4. Utilizatorii au astfel libertatea de a alege propria combinație de porturi.

Design interesant, prietenos cu spațiul de pe birou

Compact și ușor, cu dimensiuni de 115 mm x 115 mm x 49 mm și un volum de numai 0,62 litri, poate fi amplasat aproape oriunde sau chiar poate fi atașat în spatele unui ecran, folosind sistemul de montare VESA pentru a obține o soluție all-in-one care economisește spațiu.

Un șasiu glisant facilitează adăugarea sau upgradarea unui SSD M.2, HDD de 2,5 inchi, SSD sau memorie în doi pași ușori, folosind doar o șurubelniță. Este disponibilă, de asemenea, și o opțiune „bare-bones”, care oferă consumatorilor maximum de flexibilitate pentru personalizarea sistemului.

Costuri de operare mai mici

ASUS Mini PC PN50 are un design eficient din punct de vedere energetic, care reduce impactul asupra mediului, ajutând, în același timp, la reducerea costurilor de operare, în medii de afaceri sau acasă. Seria de Mini PC-uri ecologice ale ASUS a primit unele dintre cele mai înalte certificări de mediu ale industriei, inclusiv Energy Star.

Mini PC PN50 consumă doar 10 W în repaus. De asemenea, este și extrem de silențios, generând un zgomot de doar 21,9 dBA în repaus și de 34,7 dBA în sarcină maximă.

ASUS Mini PC PN50 este disponibil în România la prețuri ce pornesc de la aproximativ 1700 lei (taxe incluse) variind în funcție de configurație și comerciant.

 

The post ASUS lansează un Mini PC puternic care vine la pachet cu suport pentru monitoare 8K appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.