S-a lansat tehnologia prin care putem accesa de pe mobil cartea de identitate si permisul de conducere. Pe cand si in Romania?


iulie 30 13:41 2019

Stire IT din categoria Software: S-a lansat tehnologia prin care putem accesa de pe mobil cartea de identitate si permisul de conducere. Pe cand si in Romania?

Cetatenii vor putea de acum sa-si dovedeasca identitatea, sa se legitimeze si sa-si exercite drepturile fara efort, accesandu-si documentele oficiale pe o platforma unica si extrem de securizata, in telefonul inteligent: Portofelul Digital de Identitate Gemalto (Gemalto Digital ID Wallet), dezvoltat de compania Thales, care activeaza in industriile aerospatiala, de aparare si electronica.. Sursa S-a lansat tehnologia prin care putem accesa de pe mobil cartea de identitate si permisul de conducere. Pe cand si in Romania? – business24.ro.

Daca ti-a placut aceasta stirea, foloseste butoanele de socializare pentru a raspandi stirea. Nu rata celelalte stiri din categoria Software. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.