HTC Vive disponibil în alte nouă țări europene


februarie 27 11:26 2017

Stire IT din Comunicatii: HTC Vive disponibil în alte nouă țări europene

HTC anunță  că începând cu 1 martie HTC Vive va fi disponibil pentru achiziționare pe nouă piețe europene adiționale: Bulgaria, Croația, Republica Cipru, Estonia, Grecia, Ungaria, România, Slovacia și Slovenia. Clienții din aceste piețe pot plasa comenzi începând de astăzi, accesând www.vive.com.Peter Frolund, VP pentru VR (Europa) la HTC, a declarat: “În urma primirii entuziaste de către critici a sistemului Vive în Europa de Vest, suntem încântați să extindem disponibilitatea acestuia pentru încă nouă țări din regiunea Europei Centrale și de Est. Cele nouă țări adiționale în care putem livra Vive găzduiesc unii dintre cei mai avizi gameri de PC din Europa, și ne oferă o oportunitate uriașă de a ne aduce revoluționarul sistem de realitate virtuală room-scale în fața și mai multor clienți. Abia așteptăm să prezentăm Vive unui nou val de fani VR în 2017.”

Vive, care a fost lansat anul trecut în aprilie la un preț de 899 €, este disponibil acum în peste 30 de țări europene.

În plus, ecosistemul HTC Vive va fi extins prin două noi produse: Vive Tracker (Detectorul Vive) și Vive Deluxe Audio Strap (Banda Audio Vive Deluxe). Vive Tracker, a fost construit pentru a permite dezvoltatorilor și constructorilor de accesorii să facă experiența VR și mai captivantă, urmând a fi disponibil pentru achiziționare de către dezvoltatori prin vive.com, începând cu 27 martie, iar Vive Deluxe Audio Strap va fi disponibilă pentru precomandă de pe 2 mai, cu livrare începând cu luna iunie. Ambele produse vor fi disponibile la un preț recomandat de 119.99 euro.

The post HTC Vive disponibil în alte nouă țări europene appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.