Evolio introduce gama de soluții audio wireless Xound, cu sunet de înaltă fidelitate


martie 30 13:12 2016

Stire IT din Comunicatii: Evolio introduce gama de soluții audio wireless Xound, cu sunet de înaltă fidelitate

Evolio lansează Xound One și Xound Pro, două modele de soluții wireless ce deschid un nou segment în portofoliul brandului.

Xound Pro se remarcă printr-un design elegant, atrăgător, funcționalitate complexă și un sistem de sunet de înaltă calitate. Gadget-ul beneficiază de un touchpanel colorat și un sistem de iluminare cu led-uri ce permite schimbarea luminii de ambianță în funcție de starea de spirit și de moment.

Muzica preferată și sunetele de la clipuri video sau jocuri sunt redate la o calitate superioară datorită tehnologie XoundBoost. Boxele Evolio Xound redau un sunet de înaltă fidelitate, de la cele mai joase frecvențe de bass, până la cele mai înalte note, la 2*6W.

Sistemul se poate conecta la smartphone sau tabletă, astfel încât redă oricând un sunet stereo impecabil. Pentru conectarea unui dispozitiv multimedia fără funcție bluetooth – MP3, MP4 sau CD player – se poate folosi portul audio universal.  Totodată, x-Sound PRO oferă posibilitatea de a reda muzică direct de pe cardul SD sau USB. Gadget-ul are funcție de radio, ceas, alarmă, calendar.XoundOne_2Xound One este o soluție compactă pentru a asculta muzica preferată oriunde și oricând. Tehnologia bluetooth permite conectarea la iPod, iPhone, iPad sau smartphone-uri, tablete și chiar laptop-uri. Totodată, gadget-ul poate fi conectat  la playere media prin portul audio.

Cu microfon încorporat și funcție handsfree, permite preluarea apelurilor telefonce primite pe smartphone, ușor și rapid.  Device-ul oferă o putere a sunetului de 10 W și beneficiază de o baterie litiu reîncărcabilă de 1050 mAh, pentru o autonomie de până la 4 ore.

 „Lansarea celor două noi produse vine în contextul extinderii continue a gamei de produse și accesorii din portofoliul Evolio. Sunt două gadget-uri competitive, care  își găsesc ușor utilitatea acasă, la serviciu sau în vacanță”, a declarat Liviu Nistoran, CEO & Founder.XoundOne_1Xound One și Xound Pro sunt disponibile în regim de precomandă începând cu data de 1 aprilie, la un preț cu 30% mai mic decât cel de listă, în limita a 100 de bucăți. Prețul de vânzare recomandat este de 149 lei pentru Xound One, respectiv 299 lei pentru Xound Pro.

XoundPro
XoundOne_2
XoundOne_1

The post Evolio introduce gama de soluții audio wireless Xound, cu sunet de înaltă fidelitate appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa connect.ro.

Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.