iPhone 6s și iPhone 6s Plus disponibile în Apple Store din 25 septembrie


septembrie 22 10:04 2015

Stire IT din Comunicatii: iPhone 6s și iPhone 6s Plus disponibile în Apple Store din 25 septembrie

Apple a anunțat că noile smartphone-uri ale companiei, modele iPhone 6s și iPhone 6s Plus pot fi cumpărate din magazinul online Apple Store de vineri, 25 septembrie, de la ora 8:00 a.m. Smartphone-urile erau deja disponibile la precomandă (rezervare) în China, Hong Kong, Japonia și USA. Tot pe piața americană, ambele modele vor fi disponibile la operatori precum AT&T, Sprint, T-Mobile și Verizon Wireless, dar și alte companii alese direct de Apple.iPhone6s-4Color-RedFish-PR-PRINTiPhone 6s și iPhone 6s Plus pot fi cumpărate în nuanțe de auriu, argintiu, gri spațial și roz. Apple iPhone 6s va costa pe piața americană 199 dolari pentru versiunea de 16 GB, la semnarea unui contract pe doi ani, iar modelul de 64 GB și 128 GB, vor avea prețul de 299 și 399 dolari. Prețurile pentru Apple iPhone 6s Plus la abonament pe piața din SUA pornesc de la 299 dolari pentru versiunea de 16 GB, iar cele de 64 GB și 128 GB, costă 399 dolari, respectiv 499 dolari.

The post iPhone 6s și iPhone 6s Plus disponibile în Apple Store din 25 septembrie appeared first on Revista connect Romania.

. Sursa iPhone 6s și iPhone 6s Plus disponibile în Apple Store din 25 septembrieconnect.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.