Ramnicu Valcea, orasul care a speriat o lume intreaga: "Hackerville" si cum crimele cibernetice vor fi cea mai mare problema de securitate. "Aici vor fi pradatorii!"


august 20 18:28 2015

Stire it de ultima ora: Ramnicu Valcea, orasul care a speriat o lume intreaga: "Hackerville" si cum crimele cibernetice vor fi cea mai mare problema de securitate. "Aici vor fi pradatorii!"

Imediat dupa caderea comunismului, Romania a cunoscut cu adevarat ce inseamna tehnologia si a avut acces liber la toate serviciile, pentru ca mai tarziu sa descopere Internetul si avantajele sale infinite, dar totusi periculoase.. Sursa Ramnicu Valcea, orasul care a speriat o lume intreaga: "Hackerville" si cum crimele cibernetice vor fi cea mai mare problema de securitate. "Aici vor fi pradatorii!"wall-street.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea. Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante din categoria aceasta urmand linkurile de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.