ASRock Fatal1ty X99X Killer/3.1 – Prezentare


iulie 30 01:37 2015

 

_MG_6032

 

Pe spatele placii gasim 7 porturi USB dintre care 4 sunt versiunea 3.0 (2 versiunea 2.0 si unul 3.1 type C), doua porturi RJ45 (Killer E2200 + Intel Gigabit), conexiunile audio corespunzatoare (5 jack-uri stereo, o iesire optica TOSLink), . Pastrarea unui port PS/2 pentru mouse / tastatura reprezinta o dovada de respect vis-a-vis de utilizatorii cu dispozitive legacy.

VRM-ul este alimentat dintr-o singura mufa EPS cu 8-pin, fiind in majoritatea cazurilor suficienta pentru procesoarele cu nucleu Haswell-E ruland pe raciri non-extreme. Dand jos radiatoarele ca sa analizam mai indeaproape etajul de alimentare pentru procesor, realizam faptul ca acestea sunt construite exclusiv din aluminiu si sunt fixate de PCB cu suruburi.

VRM-ul este construit din 12 faze de alimentare, beneficiind de cate un tranzistor dublu si o bobina de 60A pentru fiecare faza de alimentare. Controller-ul Intersil nu poate controla atatea faze, acesta fiind motivul pentru care pe spatele placi gasim dublori de faza. In ceea ce priveste VRM-ul memoriilor, avem parte de cate 2 faze construite similare pentru fiecare 2 canale ceea ce este un aspect imbucurator.

 

_MG_6039

 

_MG_6045

 

_MG_6035

 

Pages: 1 2 3 4 5

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.