Fractal Design Define R5 – Prezentare


iunie 15 14:10 2015

Stire din categoria Hardware: Fractal Design Define R5 – Prezentare

Fractal Design Define R5

 
Eehei, dragii mosului, nici mie nu imi vine sa cred dar au trecut nu mai putin de doi ani de cand am scris eu personal ultima oara despre o carcasa. De atunci v-am lasat pe mana lui Victor, apoi a Bellei, care au facut de altfel o treaba foarte buna. Cand a venit insa vorba despre Fractal Design Define R5 mi-am adus aminte cand scriam pentru prima oara despre Fractal Design Define R3, in urma cu 4 ani si am fost foarte curios sa vad cum eu evoluat cei de la Fractal in ultimii ani.

Prin urmare, m-am decis ca de aceasta data sa iau eu dihania la intrebari, sa pun mana pe “fier” ca pe vremuri si sa vad ce au putut imbunatati cei de la Fractal la un produs care la vremea lansarii era aproape de perfectiune. Desigur, in 4 ani piata carcaselor a evoluat destul de mult, prin urmare ceea ce era aproape perfect acum 4 ani nu mai atinge neaparat aceleasi standarde si in zilele noastre.

Motiv pentru care lansarea unui nou model din aceeasi serie odata la ceva vreme este pe deplin justificat. Problemele care apar insa in momentul in care ai o mostenire ilustra de respectat se leaga de proportia in care pot fi pastrate trasaturiile definitorii ale unui produs de succes, in conditiile in care il aduci la zi din punct de vedere al dotarilor.

Au reusit cei de la Fractal sa pastreze mostenirea vechilor modele (design sobru, silentiozitate de top) in conditiile in care au dus mai departe concepte precum modularitatea sau compatibilitatea cu sistemele de racire cu apa? Asta vom incerca astazi sa vedem, asa ca haideti sa dam pagina si sa ne apucam de treaba.

 
Exterior-2-02

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.