VIDEO: Un român de la Kaspersky a descoperit componente de spionaj în hardurile de calculator din peste 30 de țări


februarie 17 16:40 2015

Stire din categoria Internet: VIDEO: Un român de la Kaspersky a descoperit componente de spionaj în hardurile de calculator din peste 30 de țări

Kaspersky Labs, este un brand de soluții antivirus produse în Rusia. Recent, reprezentanții companiei au prezentat un raport în care acuză producătorii americani de hard disk-uri precum Seagate și Western Digital că au un parteneriat secret cu agenția NSA. Potrivit acuzațiilor Kaspersky, hard-urile produse in Statele Unite și destinate exportului ascund în ele componente backdoor în spatele dispozitivelor de tip firmware de stocare date, potrivit dailymail.co.uk. …. Sursa VIDEO: Un român de la Kaspersky a descoperit componente de spionaj în hardurile de calculator din peste 30 de țăriromanialibera.ro.

Urmareste stirile din Internet si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Internet. Vezi titlurile cele mai importante de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.