Husa Ringke FUSION pentru iPhone 6 – mini review


februarie 10 22:18 2015

Posesorii de Apple iPhone 6 care doresc sa isi proteje terminalele mobile, au la indemana o gama destul de variata de produse in acest scop. Unii prefera husele originale  de piele sau din silicon produse chiar de compania Apple, altii cauta carcase si huse de la alti producatori. Fiecare dintre aceste accesorii au ca scop protejarea telefonului mobil de praf, zagrieturi si lovituri si, totodata, sa  ofere celor din jur, mai mult sau mai putin, un look elegant. Unul dintre carcasele aflate pe piata pentru iPhone 6, este si husa Husa Ringke FUSION CRYSTAL VIEW.

Husa Ringke FUSION CRYSTAL VIEW pentru iPhone 6

Husa Ringke FUSION CRYSTAL VIEW pentru iPhone 6, creata din termopoliuretan  si policarbonat, se distinge prin faptul ca este transparenta 100%, lasa la vedere detaliile premium ale telefonului,  protejeaza telefonul mobil mai bine decat oricare alt accesoriu, acopera spatele si marginile laterale, inclusiv mufa destinata cablului de date/alimentare precum si mufa jack pentru casti iar singurele parti descoperite sunt difuzorul, camera si butonul de silent. La atingere ofera o sensazite placuta anti alunecare. Pe partea din spate, in fiecare colt, husa este prevazuta cu mici picioruse ce mentin  distanta de 1 mm dintre telefon si suprafata cu care intra in contact in cazul in care este asezat telefonul. Butoanele de volum si butonul de Power, sunt acoperite si permit folosirea lor foarte usor, ne necesitand o apsare mai mare in cazul in care nu ar exista husa.

Dat fiind faptul ca este o husa transparenta, odata ce se aprinde lanterna si se aseaza telefonul pe o suprafata plana, veti obtine un efect foarte placut. Dar, va las sa savurati galeria de imagini de mai jos 🙂

Cei interesati, pot achizitiona Husa Ringke FUSION CRYSTAL VIEW pentru iPhone 6 de la http://bit.ly/1A9yBAp la un pret mai mic cu 28% (in momentul scrierii acestui articol) si primesc bonus Ringke Invisible Defender Screen Protector (folie ecran).

  Article "tagged" as:
  Categories: