ASUS lansează laptopul de gaming G751


decembrie 02 15:30 2014

Stire IT din Comunicatii: ASUS lansează laptopul de gaming G751

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat disponibilitatea în România a noilor laptopuri de gaming G751. Noile modele dispun de procesoare Intel Core, grafică NVIDIA GeForce GTX970M/980M și tehnologie exclusivă ASUS TurboMaster GPU pentru a oferi un nivel de performanță similar desktopurilor.

Asus g751 300x199 ASUS lansează laptopul de gaming G751

G751 demonstrează o eficiență termică excepțională, cu un minimum de zgomot, grație elementelor din cupru și celor două ventilatoare ce suflă aerul fierbinte prin grila din spate. Construit special pentru pasionații de jocuri, G751 are taste speciale pentru accesul la Steam și înregistrarea jocurilor printr-un singur click, precum și tehnologii ASUS SonicMaster și ROG AudioWizard pentru un sunet optimizat în orice fel de joc.

Nivel de performanță similar desktopurilor

ROG G751 este motorizat de procesoare Intel Core i7 pentru o perfomanță de top, cerută de jocurile actuale. G751 beneficiază, de asemenea, de grafica NVIDIA GeForce GTX970M/980M pentru efecte vizuale precise. Performanțele generale sunt îmbunătățite de tehnologia ASUS TurboMaster care cuprinde aplicația exclusivă GPU Tweak și componente hardware actualizate pentru a suporta supratactarea plăcii grafice și un plus de performanță de 5%.

Design termic silențios și eficient

ROG G751 are un design inteligent și un sistem de răcire silențios format din două ventilatoare independente și elemente din cupru. Acest design îmbunătățit oferă o eficiență termică excepțională pentru a asigura stabilitatea sistemului, păstrând joasă temperatura în overclocking pentru procesor și nucleul grafic. Trei heatpipe-uri sunt legate în mod direct la nucleul grafic pentru a transmite căldura spre ventilatoare, în timp ce aerul fierbinte este expulzat prin grilele din spate. Grilele direcționează aerul cald departe de utilizator și au un rol cheie în eficiența designului termic al modelului G751.

Efecte vizuale intense și jocuri online optimizate

ROG G751 are un ecran IPS Full HD anti-glare cu un unghi de vizualizare de 178 de grade pentru o schimbare nesemnificativă a culorilor atunci când este privit din lateral. G751 suportă ecrane externe 4K/UHD (ultra-high-definition), cu tehnologie Trinity Display, oferind utilizatorilor un total de până la patru ecrane (notebook-ul plus alte trei ecrane) ce pot fi folosite simultan prin intermediul conexiunilor HDMI 1.4, mini DisplayPort și VGA. Această configurație este ideală pentru jocurile pe mai multe monitoare, vizionarea de filme sau pentru multi-tasking. G751 integrează GameFirst III ce optimizează rețeaua pentru a oferi utilizatorilor jocuri cursive. GameFirst III prioritizează pachetele pentru jocuri și alocă o lățime de bandă mai mare pentru jocuri fluide, fără latențe. Sunt disponibile patru moduri pentru prioritizarea pachetelor de date și setări manuale pentru utilizatorii care doresc să preia controlul total asupra rețelei. Aplicația integrată Network Monitor oferă un instrument de administrare al traficului și testarea vitezei conexiunii de date.

Design și funcții centrate pe jucători

ROG G751 menține design-ul inspirat de F-22 Raptor, ce poate fi găsit pe seriile G anterioare, afișând finisaje din aluminiu și un logo ROG iluminat. ROG G751 are taste dedicate pentru accesul imediat la Steam și înregistrarea gameplayului printr-un singur click. ASUS ROG Macro Key poate fi programat cu până la trei comenzi pentru acțiuni complexe în jocuri, lansare de aplicații sau încărcarea unui website printr-o singură tastă. Tastatura chiclet este ergonomică pentru mai mult confort, fiind ideală pentru sesiunile maraton de gaming. Tastele au iluminare ajustabilă ce strălucește în întuneric, iar tastele WASD sunt special marcate.

Prețuri și disponibilitate

Laptopurile ASUS ROG G751 vor fi disponibile în România la prețuri cuprinse între 5.199 lei și 11.299 lei (TVA inclus), în funcție de configurație.

Asus g751 ROG 150x150 ASUS lansează laptopul de gaming G751
Asus ROG g751 150x150 ASUS lansează laptopul de gaming G751
Asus g751 150x150 ASUS lansează laptopul de gaming G751

 

Citeste toata stirea ASUS lansează laptopul de gaming G751 la connect.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.