Adevărul Live, ora 13.00 – Despre campania de online a lui Klaus Iohannis. Cât de mare influenţă a avut Facebook?


noiembrie 28 11:50 2014

Stire IT de ultima ora din techologie: Adevărul Live, ora 13.00 – Despre campania de online a lui Klaus Iohannis. Cât de mare influenţă a avut Facebook?

Despre campania electorală care s-a încheiat odată cu alegerile din 16 noiembrie s-a spus că a fost prima în care social media a avut o influenţă marcantă. Klaus Iohannis e primul politician european care a trecut de un milion de like-uri. La Adevărul Live de la ora 13.00 dezbatem cu Ioan Dan Niculescu, creative director la Argo Media, agenţia care s-a ocupat de contul de Facebook al preşedintelui României.. Citeste toata stirea Adevărul Live, ora 13.00 – Despre campania de online a lui Klaus Iohannis. Cât de mare influenţă a avut Facebook? la adevarul.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea. Nu rata celelalte stiri din Tech. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.