Typo 2 – cea mai bună tastatură fizică de iPhone, interzisă de BlackBerry

august 25 12:54 2014

Stire IT de ultima ora: Typo 2 – cea mai bună tastatură fizică de iPhone, interzisă de BlackBerry

telefon și Galaxy Alpha nu schimbă cu nimic asta” href=”http://playtech.ro/2014/iphone-6-va-fi-cel-mai-dorit-telefon-si-galaxy-alpha-nu-schimba-cu-nimic-asta/” target=”_blank”>Posesorii de iPhone care visau la o tastatură fizică ce se poate compara cu cea de pe BlackBerry mai trebuie să aștepte, pentru că Typo 2, invenția lui Ryan Seacrest, a fost eliminată de pe piață iar de către compania canadiană, ca urmare a unui proces.

Typo5s_Shot6_Final_1024x1024

Prima variantă a tastaturii lui Seacrest era o copie a tastaturii de BlackBerry Bold și Curve, cea care a făcut istorie printre pasionații de telefoane mobile. Typo 2 se voia un redesign, dar a sfârșit prin a fi o copie a tastaturii de BlackBerry Q10.

Potrivit “The Wall Street Journal”, un judecător a decis iar în favoarea BlackBerry, spunând că nu există nicio dovadă că tastatura a fost modificată relevant. Acum, BlackBerry are chiar și mai multe drepturi – poate să dea în judecată Typo pentru prima copie.

Typo 2 e urmașul lui Typo, o tastatură pentru iPhone care a provocat un mic război în lumea tehnologiei. După lansarea din primăvară, BlackBerry a dat în judecată compania, iar produsul a fost scos de pe piață. De altfel, era evident și atunci, e evident și acum că tastatura Typo se inspiră din designul tradițional BlackBerry, care a fost apogeul tastaturilor de telefon.

Typo 2 se lipeste la un iPhone prin mufa Lightning, include butoane luminate și poate fi blocată pentru a nu fi acționată accidental. Dar deși au avut câteva luni bune să o schimbe, cei de la Typo au făcut-o mai degrabă să semene cu cea de pe BlackBerry Q10, nu de pe BlackBerry Curve. Tastatură comunică prin Bluetooth cu dispozitivul.

Typo 2 costa 99 de dolari și elimina folosirea butonului cu amprentă de al iPhone 5s. Primele tastaturi urmau să ajungă la fani în septembrie.

Alternative la Typo

Nu e chiar ca la BlackBerry, dar vă aduce aminte de Nokia Communicator. Noi am decis să vă oferim alternative, așa că puteți să cumpărați huse cu tastatură de la BoxWave, care are experiență în acest domeniu.

Tastatura e în spatele telefonului și se deschide cu slide. Costă 71 de dolari pe internet și poate să fie primită în două săptămâni din SUA.

Sau puteți să vă luați un Concord Keyostone Swivel Bluetooth Keyboard, care costă 30 de dolari, reducere momentan și seamănă mai mult cu o tastatură de PC.

Citeste toata stirea Typo 2 – cea mai bună tastatură fizică de iPhone, interzisă de BlackBerry la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.