Aplicația de Facebook pentru iOS și Android introduce Save for Later


iulie 22 09:00 2014

Stire IT de ultima ora: Aplicația de Facebook pentru iOS și Android introduce Save for Later

Aplicațiile de Android și iOS de la Facebook au fost actualizate, iar acum sunt rivale serioase pentru Pocket sau, de ce nu, Flipboard, odată ce au introdus opțiunea de Save for Later.

introducingsave

Facebook era cunoscut ca un mediu efemer, iar aplicațiile nu erau diferite. News Feed-ul putea fi accesat și citit, dar unde salvam link-urile? Singura opțiune era să le deschidem în browser și să le salvăm în Pocket, Evernote sau Flipboard. Acum, Facebook a introdus opțiunea Save on Facebook.

Pe desktop, dar și pe mobil, salvarea se face prin săgeata din dreptul fiecărei postări. Astfel, pe lângă posibilitatea de a ascunde actualizarea sau de a urmări utilizatorul, acum avem și opțiunea de Salvare. Articolele, link-urile și evenimentele salvate se duc pe desktop în partea stângă, iar pe mobil în meniul contextual, amplasat în partea din dreapta a ecranului.

collage

Astfel, aplicația Facebook de pe iPhone și telefoanele și tabletele cu Android devine mai puțin efemeră și e un concurent serios pentru rivali ca Pocket sau Flipboard, care permiteau salvarea link-urilor spre articole, știri sau evenimente.

Următorul pas natural al rețelei sociale este crearea unei aplicații separate pentru Save, care să lovească și mai puternic în Pocket sau Flipboard, fiind integrată în telefoane și care să poată salva articole văzute și în afara News Feed-ului.

collage1

Facebook pentru iOS poate fi descărcat de aici.

Facebook pentru Android poate fi descărcat din Play Store, aici.

Flipboard poate fi găsit la acest link.

Iar Pocket e disponibil aici.

Citeste toata stirea Aplicația de Facebook pentru iOS și Android introduce Save for Later la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.