Grăsimile din dietă sunt foarte importante. Fără cele potrivite, organismele noastre nu pot funcţiona corect. Cu toate acestea, există multă confuzie în legătură cu efectele diferitelor grăsimi şi uleiuri. O grăsime pentru gătit care este comercializată pe piaţă ca o alegere sănătoasă este uleiul de rapiţă. Conţine puţine grăsimi saturate şi nesaturate, inclusiv acizi graşi Omega-3.
. Citeste toata stirea Uleiul de rapiţă: sănătos sau nociv? la scientia.ro.
Urmareste stirile din Stiinta si Tehnologie pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea. Nu rata celelalte stiri din din Stiinta si Tehnologie. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.
Comment:*
Porecla*
E-mail*
Pagina web
Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.