Război de sexting și dating: Tinder se inspiră de la Snapchat pentru Momente… deosebite

iunie 06 14:06 2014

Stire IT de ultima ora: Război de sexting și dating: Tinder se inspiră de la Snapchat pentru Momente… deosebite

Popularitatea Snapchat îi încântă până și pe rivalii mai puțin direcți. Tinder, aplicația de online dating prin localizare și cont de Facebook, introduce o funcție nouă care ar trebui să te ajute în găsirea perechii. Sau cel puțin cunoașterea ei.

Tinder

Aplicația Tinder e disponibilă pe Android și iOS, iar acum are o funcție nouă. Creatorii i-au spus „Moments“ și presupune că poți împărtăși fotografii cu acei utilizatori cu care te potrivești. Timp de 24 de ore, imaginile sunt puse la comun, apoi se șterg. Pe poză, poți desena, poți adăuga text și o poți face disponibilă și altor persoane cu care te-ai potrivit în trecut.

Mai mult, după cum scrie TechCrunch, Tinder ar putea înlocui replica „de agățat“ cu ceva mult mai la îndemână, cum ar fi un selfie. Trebuie doar să te aranjezi, să-ți faci poza și să mai adaugi ceva text dacă simți nevoia. Apoi, iubirea e ca și gata (cel puțin în teorie). Cum replicile „de agățat“ nu vin atât de ușor, pentru cei mai neinspirați nu vin deloc, chipul tău e mereu acolo.

Cum se prezintă Moments în aplicația Tinder

Moments de la tinder

Potrivit lui Sean Rad, directorul Tinder, „Moments“ este un mijloc de a ajuta oamenii să se cunoască mai bine între ei. Nu e exclus ca Tinder să crească drept un rival serios pentru Snapchat, mai ales că menirea sa de până acum s-a împletit foarte bine cu sexting-ul. Cât despre autoștergerea pozelor din Snapchat, acest lucru se întâmplă după 10 secunde de când au fost deschise. Tinder, cu cele 24 de ore, face ca păstrarea lor să fie mult mai ușoară. Chestiune de intimitate, până la urmă, și de încrederea pe care o ai într-o persoană cu care doar te-ai „potrivit“ într-o aplicație de dating.

Citeste toata stirea Război de sexting și dating: Tinder se inspiră de la Snapchat pentru Momente… deosebite la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.