BlackBerry ar fi demonstrat dispozitive noi la un eveniment din Londra


iunie 12 14:48 2014

Stire IT de ultima ora: BlackBerry ar fi demonstrat dispozitive noi la un eveniment din Londra

Știm faptul că BlackBerry are o serie nouă de dispozitive planificate pentru lansare în cursul acestui an, precum și altele pentru viitorul mai puțin apropiat.

BlackBerry

Până acum, în cursul acestui an, BlackBerry are două dispozitive mai mult sau mai puțin confirmate, BlackBerry Classic și BlackBerry Z3. Totuși, în spatele ușilor închise, în cadrul unui eveniment propriu, Experience Event din Londra, producătorul ar fi arătat o serie de noi dispozitive care nu au fost încă anunțate. Cei invitați la respectivul eveniment au semnat desigur un NDA, însă cineva a menționat în online, numele acestora.

Acestea fiind spuse, smartphone-urile afișate la evenimentul respectiv poartă numele de BlackBerry Classic, Windermere, Porsche P9983 și un al model care nu avea nici un nume însă era un dispozitiv complet touch, fără tastatură fizică.

Modelul Classic nu a fost încă anunțat, Windemere este totuși la stadiul de zvon, Porsche P9983 este un BlackBerry Q10 redenumit iar modelul misterios doar cu touchscreen ar putea fi o reîncarnare a modelului Z30. Sperăm ca BlackBerry să ofere mai multe detalii despre aceste dispozitive în curând, și de asemenea detalii despre disponibilitatea lor pe piața din Europa. Este posibil ca în mod oficial, vânzările pentru anumite dispozitive să fie limitate pentru piața din Canada.

Citeste toata stirea BlackBerry ar fi demonstrat dispozitive noi la un eveniment din Londra la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.