Samsung lansează Galaxy Tab 4 în variante de 7, 8 și 10 inchi


aprilie 01 21:24 2014

Stire IT din Comunicatii: Samsung lansează Galaxy Tab 4 în variante de 7, 8 și 10 inchi

Samsung a confirmat astăzi lansarea noilor modele din gama Galaxy Tab 4. Noua generație vine cu modele de 7, 8 și 10 inchi, cu specificații modeste și un design modificat substanțial față de versiunile anterioare.

Samsung Galaxy Tab 4 10 White Samsung lansează Galaxy Tab 4 în variante de 7, 8 și 10 inchi

Gama de tablete Galaxy Tab de la Samsung a deschis drumul companiei în segmentul tabletelor. Primul model Galaxy Tab 7 a fost lansat în septembrie 2010 în cadrul IFA Berlin, iar prima și cea de-a doua generație de tablete au fost un real succes. Pe fondul unei oferte mai atractive, atât din partea produselor Galaxy Note (8 și 10 inchi), cât și a concurenței mai acerbe pe acest segment, cea de-a treia generația nu a mai beneficiat de aceleași vânzări ca primele două generații, iar Samsung speră să aducă Galaxy Tab în prim plan cu noile modele.

Generația a patra de tablete Galaxy Tab a cunoscut o transformare vizuală, cu un design mai dreptunghiular, asemănător lui Galaxy Note 3, precum și o micșorare a bezelului din jurul ecranului. De asemenea, noile modele sunt mai ușoare și mai subțiri.

Samsung Galaxy Tab 4 10 White1 Samsung lansează Galaxy Tab 4 în variante de 7, 8 și 10 inchi

Samsung Galaxy Tab 4 7 vine cu un display de 7 inchi și rezoluție HD, 1280 x 800 pixeli, un procesor quad-core la 1.2 GHz și 1.5 GB memorie RAM. Va fi disponibilă în versiuni de 8 sau 16 GB spațiu de stocare (extensibil cu ajutorul unui microSD) și vor exista variante cu 4G, 3G și doar Wi-Fi. Alte specificații tehnice de menționat sunt camera principală de 3 megapixeli și camera frontală de 1.3 MP, sistem de operare Android 4.4 Kit Kat, Bluetooth 4.0, baterie de 4.450 mAh, geutate de 276 de grame și o grosime de 9 mm.

Galaxy Tab 4 8 cunoaște aceleași specificații ca fratele mai mic, dar are un display de 8 inchi, iar Galaxy Tab 4 10.1 are o baterie care măsoară 6.800 mAh, restul specificațiilor fiind asemănătoare cu ale fraților mai mici.

Sunt așteptate să fie disponibille începând cu acest trimestru în versiunea albă și neagră. Nu se cunosc încă prețurile la care cele trei dispozitive vor fi aduse în magazine.

Citeste toata stirea Samsung lansează Galaxy Tab 4 în variante de 7, 8 și 10 inchi la connect.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.