Microsoft SurroundWeb 3D Browser îţi pune paginile web pe… pereţi


martie 07 13:15 2014

Stire IT de ultima ora: Microsoft SurroundWeb 3D Browser îţi pune paginile web pe… pereţi

În continuarea altor iniţiative futuriste marca Microsoft, SurroundWeb 3D este un mod de a vedea paginile web pe pereţii încăperii.

proiect microsoft surroundweb

Cei de la ne uimesc deseori cu proiecte pe care le-am dori materializate cât mai curând, chiar dacă acest lucru nu este posibil de fiecare dată.

SurroundWeb este un concept de browser 3D care vă transpune paginile web pe pereţii camerei, într-un mod interactiv. Deşi ne-am obişnuit să nu prea mai avem pereţi liberi în casă, fără fotografii, tablouri sau corpuri de mobilă, cei care au adoptat încăperile mobilate minimalist sunt candidaţii perfecţi pentru ceea ce vedem mai sus. Mai mult decât atât însă, pentru că unul sau mai mulţi senzori Kinect se ocupă cu ,,citirea” camerei, diverse elemente de pe pereţi sau din faţa lor sunt percepute ca impedimente şi nu vor găzdui conţinut proiectat.

Pentru că au fost suficient de drăguţi încât să ofere şi detalii legate de partea de implementare, cei de la Microsoft ne-au explicat un pic şi cum se petrece magia din spate. O procedură iniţială, de aproximativ un minut, care trebuie să aibă loc înainte să folosiţi SurroundWeb 3D, implică căutarea de suprafeţe proiectabile în încăpere. După aceea, prototipul este capabil de proiectarea de conţinut pe acele spaţii cu o viteză de până la 30 de cadre pe secundă. Pe lângă un display central limitat aparent la 1440×720 pixeli, sunt suportate în total 25 de ecrane virtuale.

Dacă e să fim sinceri, experienţa oferită prin SurroundWeb 3D pare una foarte imersivă, având în vedere că sunteţi efectiv ,,proiectaţi” în mijlocul internetului. Ca funcţionalitate, acesta pare pasul următor după conceptul demonstrat anul trecut de aceeaşi organizaţie.

Citeste toata stirea Microsoft SurroundWeb 3D Browser îţi pune paginile web pe… pereţi la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.