LG G Flex și G2 primesc funcția de deblocareprin Knock Code începând cu luna aprilie


martie 25 07:50 2014

Stire IT din Comunicatii: LG G Flex și G2 primesc funcția de deblocareprin Knock Code începând cu luna aprilie

knock code lg LG G Flex și G2 primesc funcția de deblocareprin Knock Code începând cu luna aprilie

Odată cu amplasarea butoanelor de control (Power și volum) în partea din spate, sub cameră, LG a dotat smartphone-urile cu funcția Knock-On, caracteristică ce permite deblocarea sau blocarea ecranului printr-un dublu tap scurt pe ecran. Entuziaști de acest nou mod de deblocare al ecranului care este utilizat tot mai des și mizând pe studii care arată că cei mai mulți utilizatori verifică smartphone-urile între 100 și 150 de ori pe zi, LG a dezvoltat în continuare această funcție și a montat pe G Pro 2 ceea ce ei denumesc Knock Code.

Fiind o funcție care a stârnit deja interesul utilizatorilor, LG a dezvăluit astăzi că și alte modele de smartphone-uri vor primi un update cu noua caracterristică începând cu luna aprilie. LG G Flex și G2 sunt primele smartphone-uri (alături de G Pro 2) care vor beneficia de noua metodă de securizare a ecranului.

În practică, Knock Code este o nouă metodă de securitate pentru deblocarea ecranului, care împarte ecranul în patru zone (cadrane), iar utilizatorul poate seta un pattern prin apăsarea de la două până la opt ori în respectivele zone. Sunt 80.000 e combinații posibile și acest nou mod de deblocare “nu lasă amprente digitale, oferind un nivel de securitate mult mai mare decât alte dispozitive”, conform comunicatului de presă emis de companie.

În plus, cei de la LG cred că acest sistem este mai receptiv față de sistemele biometrice de recunoaștere, acestea fiind mai sensibile la variațiile mediului.

sursa foto: Android Central

Citeste toata stirea LG G Flex și G2 primesc funcția de deblocareprin Knock Code începând cu luna aprilie la connect.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.