Au apărut preţurile oficiale Galaxy Gear 2 şi Gear Fit

martie 20 09:00 2014

Stire IT de ultima ora: Au apărut preţurile oficiale Galaxy Gear 2 şi Gear Fit

La câteva săptămâni distanţă de la lansarea noilor ceasuri inteligente, cei de la Samsung au făcut public, în sfârșit, un preț Galaxy Gear 2 şi un preț Gear Fit.

Samsung Galaxy Gear-2-Gear-2-Neo preturi

În cadrul unui eveniment Unpacked desfăşurat luna trecută la Barcelona, Samsung a anunţat mai multe gadgeturi. Pe lângă mult aşteptatul Galaxy S5, gigantul sud-coreean a anunţat atunci trei modele de smartwatch-uri. Este vorba de . Deşi, la momentul respectiv, le-am detaliat funcţionalitatea prin intermediul mai multor materiale, acum este prima dată când aflăm nişte preţuri oficiale pentru respectivele aparate.

Aliniindu-se în mare parte cu preţul primei generaţii de , odată cu lansarea Galaxy Gear 2 şi Gear Fit de ieri din Taiwan, Samsung a confirmat un preț Galaxy Gear 2 de 300 de dolari şi 200 de dolari pentru Fit. În principiu, aceste valori se vehiculau de ceva timp pe site-urile de specialitate, dar este bine de ştiut că au fost confirmate oficial.

În ceea ce priveşte modelul Gear 2 Neo, similar ca şi configuraţie cu Gear 2, dar fără cameră, chiar dacă nu a fost anunţat un preţ de către Samsung, ne putem aştepta la aproximativ 250 de dolari.

Toate cele trei dispozitive vor începe să fie comercializate la nivel global de luna viitoare, odată cu Galaxy S5, cel mai nou vârf de gamă al sud coreenilor.

Citeste toata stirea Au apărut preţurile oficiale Galaxy Gear 2 şi Gear Fit la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.