Virusul Politia Romana a adus hackerilor 150 de mii de dolari doar prin serverul din Bucuresti


ianuarie 28 12:41 2014

Stire din categoria General: Virusul Politia Romana a adus hackerilor 150 de mii de dolari doar prin serverul din Bucuresti

Hackerii au făcut peste 150 de mii de dolari printr-un server localizat în România ce distribuia virusul Poliţia Română. Unul dintre serverele folosite de hackeri pentru a infecta utilizatorii cu virusul Politia Romana a fost identificat in Romania. Bitdefender a avut acces exclusiv la sistem in cadrul unei investigatii realizate alaturi de Inspectoratul General al Politiei Romane. Cercetarea ofera informatii noi despre modul de functionare a virusului care a afectat un numar semnificativ de utilizatori si din Romania si despre sumele de bani furate astfel.. Citeste toata stirea Virusul Politia Romana a adus hackerilor 150 de mii de dolari doar prin serverul din Bucuresti la ncomemagazine.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea. Nu rata celelalte stiri din aceasta categorie. Vezi titlurile principalelor stiri din categoria General.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.