Nokia Black, noul update WP8 introduce dosare cu aplicaţii pe Lumia [VIDEO]

ianuarie 10 16:40 2014

Stire IT de ultima ora: Nokia Black, noul update WP8 introduce dosare cu aplicaţii pe Lumia [VIDEO]

Prin Nokia Black, smartphone-urile Nokia Lumia continuă să fie cele mai atractive soluţii când vine vorba terminale cu Windows Phone 8.

nokia-lumia-black-worldwide wp8 update

Deşi nu sunt nici pe departe singurii producătorii de smartphone-uri cu WP8, cei de la Nokia s-ar putea să fie singurii care contează cu adevărat. Având în vedere aplicaţiile proprietare, actualizările regulate şi configuraţiile hardware de invidiat, este greu să convingi pe cineva să-şi ia alt aparat decât Lumia atunci când cochetează cu un Windows Phone.

Pentru că a devenit evident că cei de Microsoft nu se grăbesc să introducă foarte des actualizări sistemului de operare pe care îl deţin, este foarte interesant de observat cum finlandezii iau această activitate în propriile mâini. În acest caz particular este vorba de Lumia Black, un nou update de firmware care va fi disponibil pe Lumia 520, Lumia 620, Lumia 625, Lumia 720, Lumia 920, Lumia 925 sau Lumia 1020.

Printre altele, această creaţie software va introduce suportul pentru directoare cu aplicaţii pe ecranul principal al telefonului. Tot acum, veţi beneficia de o conexiune , de elemente noi de funcţionalitate în cea de a doua versiune de Glance, plus o aplicaţie ce a fost lăudată intens de când a fost lansată. Pe lângă aceste particularităţi ce ţin de sistemul de operare, finlandezii vor mai introduce aplicaţii precum Beamer  sau Refocus, perfecte pentru o editare avansată de fotografii. Problema cea mai mare este că, acestea din urmă vor necesita aparate cu 1GB de memorie RAM, categorie care nu inlude Lumia 520, de exemplu. Vizavi de abilitatea capturării de fotografii în format RAW, se pare că doar Lumia 1020 are puterea de procesare necesară.

Update-ul va fi disponibil la nivel global în următoarele zile, iar dacă nu mai aveţi răbdare, App Folder este o mostră importantă din Lumia black şi o aplicaţie dedicată exclusiv aparatelor Nokia care s-ar putea să vă potolească setea de nou.

Citeste toata stirea Nokia Black, noul update WP8 introduce dosare cu aplicaţii pe Lumia [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.