Mad Catz livrează headest-ul TRITTON Kama pentru PS 4 și PS Vita

ianuarie 25 06:30 2014

Stire IT de ultima ora: Mad Catz livrează headest-ul TRITTON Kama pentru PS 4 și PS Vita

Mad Catz Interactive au anunțat ultimul lor headset de gaming, TRITTON Kama, un headset accesibil pentru PS 4 și PS Vita.

MAD Catz TRITTON kama 2

Headset-ul Mad Catz TRITTON Kama este compatibil atât cu PS 4, cât și cu PS Vita și reprezintă o soluție accesibilă pentru utilzatorii acestor două platforme. Acesta se conectează direct la controllerul lui Play Station 4 sau la orice dispozitiv cu un jack de 3,5 mm, și dispune de un microfon pentru convorbirile in-game. Headset-ul seamănă cu modelul Kunai al aceluiași producător, fiind construit din materiale de calitate și are un design elegant și atractiv.

Cei de la Mad Catz au îmbunătățit design-ul și performanța acestui produs, astfel încât este considerat cu mult peste headset-ul standard care vine în pachetul celor două dispozitive de gaming de la Sony.

Spunem că este accesibil pentru că prețul TRITTON Kama va fi situat undeva în jurul sumei de doar 30 de euro și există o posibilitate destul de ridicată să fie disponibil și la noi în țară.

Având în vedere că lansarea consolei Play Station 4 va avea loc pe data de 28 ianuarie și în România, probabil că cei de la Mad Catz ar trebui să se grăbească cu livrările pentru a fi disponibil în același timp.

Specificații Mad Catz TRITTON Kama:

– Lungime cablu – 1 metru

– Diametru difuzoare – 40 mm

– Tip căști – Supra-aural

– Magnet – Neodymium

– Răspuns în frecvență – 20 Hz – 20 kHz

Mad Catz TRITTON Kama

– Impedanță – 16 Ohm

Citeste toata stirea Mad Catz livrează headest-ul TRITTON Kama pentru PS 4 și PS Vita la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.